Støtt konfirmantenes fasteaksjon !


Konfirmantenes fasteaksjon er i år digital.  Slik kan du gi : Vipps til 2426, SMS kodeord VANN til 2426 (250 kr),
innbetaling til kontonr. 1594 228 7493, eller støtt Menighetene i Nore, Uvdal og Tunhovds facebookinnsamling !

 

 

 

Hvert år i fastetiden pleier årets konfirmanter å ha en dør-til-dør-aksjon hvor de samler inn penger til Kirkens Nødhjelps arbeid.

I år har vi valgt å la innsamlingsaksjonen være digital av smittevernmessige grunner. 

Under her finner du en tekst som forteller om Kirkens Nødhjelps arbeid for å skaffe rent vann til så mange mennesker som mulig i verden. Årets innsamling er til støtte for dette arbeidet. 

Vil du lese enda mer om årets fasteaksjon kan du gjøre det her.

I dag lever 785 millioner mennesker i verden uten tilgang til rent vann. Aldri før har rent vann og såpe vært så viktig som under pandemien. Hjelp Kirkens Nødhjelp å bygge flere brønner og redde flere liv. For 250 kr kan du gi et menneske tilgang til rent vann resten av livet. Bli med! Forandre. For andre.

Fasteaksjonen er Norges andre største innsamling, og har vært arrangert i over 50 år. Tidligere år er det våre flotte konfirmanter som har stått bak bøssebæringen. De banker på i nærmiljøet og sammen gir vi rent vann til mennesker som ikke har tilgang til det. I fjor ble innsamlingen heldigital og dessverre gjør pandemien det vanskelig å gå dør til dør i år også. Vi setter svært stor pris på om du støtter vår digitale bøsse. Rent vann er viktigere enn noensinne.

Tusen takk for din livsviktige støtte. 

Tilbake