Koronaviruset - tiltak i kirkene i Nore, Uvdal og Tunhovd

GUDSTJENESTER

Foreløpig er gudstjenestene til og med påske avlyst. På facebooksiden vår vil vi legge ut en andakt sammen med en video fra én av kirkene i Numedal hver søn- og helligdag til vi kan samles igjen. Det finnes også mange digitale muligheter for gudstjenesterbønner, andakter og fellesskap gjennom musikk.

DÅP

Det er mulig å gjennomføre dåp med begrenset deltakelse. De samme begrensninger gjelder som for begravelse og vielser (se under). Endringer kan komme.

KONFIRMASJON

Undervisning avlyses fram til påske, med mulighet for forlengelse. Det kan bli aktuelt med undervisning på nett. Vi tar kontakt.

Vårens konfirmasjoner utsettes.

Det samme gjelder konfirmantfotografering og konfirmantenes gudstjeneste. Nye datoer:

• Konfirmantfotografering: 29.august. Nærmere beskjed om klokkeslett kommer.
  • Konfirmantenes gudstjeneste i Nore kirke: 30.august kl.17. Øvelse fra kl.14.
  • Konfirmasjon i Nore: Lørdag 19.september kl. 11
  • Konfirmasjon i Skjønne: Søndag 20.september kl. 11
  • Konfirmasjon i Uvdal: Søndag 27. september kl. 11

VIELSER

Vi vil gjennomføre planlagte vielser så langt det går. Foreløpig forholder vi oss til reglene om at det kan være maks 50, da medregnet de ansatte som må være på jobb, at folk må holde god avstand til hverandre og sitte med minst en meters avstand i kirken og at det er viktig å unngå håndhilsing og klemming.

GRAVFERD

Foreløpige retningslinjer gir anledning til seremonier med maks 50 tilstede, medregnet ansatte fra kirken og byrå. Hold god avstand til hverandre, unngå håndhilsing og klemming.

Vi følger rådene fra offentlige myndigheter nøye og oppdaterer risikovurdering og tiltaksplan kontinuerlig.