Koronaviruset - tiltak i kirkene i Nore, Uvdal og Tunhovd

Her følger koronatiltakene for kirkene i Nore, Uvdal og Tunhovd. Vi vil oppdatere ved endringer.

GUDSTJENESTER

Foreløpig er gudstjenestene i kirkene avlyst fram til 15.juni. Det kan komme andre alternativer - følg med på nett, på facebook eller på oppslagstavler ved kirkene. På facebooksiden vår vil vi legge ut en andakt sammen med en video fra én av kirkene i Numedal hver søn- og helligdag til vi kan samles igjen. Det finnes også mange digitale muligheter for gudstjenesterbønner, andakter og fellesskap gjennom musikk.

DÅP

Det er mulig å gjennomføre dåp med begrenset deltakelse; faddere og nærmeste familie. Mennesker fra ulike husstander bes holde to meters avstand til hverandre og unngå håndhilsing og klemmer. Endringer kan komme.

KONFIRMASJON

Undervisning avlyses fram til påske, med mulighet for forlengelse. Det kan bli aktuelt med undervisning på nett. Vi tar kontakt.

Vårens konfirmasjoner utsettes.

Det samme gjelder konfirmantfotografering og konfirmantenes gudstjeneste. Nye datoer:

• Konfirmantfotografering: 29.august. Nærmere beskjed om klokkeslett kommer.
  • Konfirmantenes gudstjeneste i Nore kirke: 30.august kl.17. Øvelse fra kl.14.
  • Konfirmasjon i Nore: Lørdag 19.september kl. 11
  • Konfirmasjon i Skjønne: Søndag 20.september kl. 11
  • Konfirmasjon i Uvdal: Søndag 27. september kl. 11

VIELSER

Vi vil gjennomføre planlagte vielser så langt det går. Nærmeste familie og forlovere kan være tilstede i kirken. Mennesker fra ulike husstander bes holde to meters avstand til hverandre og unngå håndhilsing og klemmer. Endringer kan komme.

GRAVFERD

Vi kan holde seremonier for nærmeste familie, avtales i samråd med prest. Mennesker fra ulike husstander bes holde to meters avstand til hverandre og unngå håndhilsing og klemmer. Endringer kan komme.

Vi følger rådene fra offentlige myndigheter nøye og oppdaterer risikovurdering og tiltaksplan kontinuerlig.