Kirkekoret

Velkommen til å synge i kirkekoret. Kirkekoret øver i Skjønne kirke tirsdager kl.1930.

Kirkekoret består i dag av 16-18 sangere som møtes til øvelser i Skjønne kirke hver tirsdag kl.19.30-21.30. Koret har vært i drift siden 1974 og feiret 40-årsjubileum i 2014. Det ”normale” koråret består foruten de ukentlige øvelsene av sang i gudstjenester, salmekvelder, sangkvelder på Bygdetunet av det mer profane slaget, å være vertskap når andre kor kommer på besøk og å medvirke ved diverse markeringer i kirkelig og kommunal regi.

Prosjektkor er blitt vanlig ordning til julekonsertene. Et par ganger i året synger koret på Bergtun. I årenes løp har koret reist på en rekke turer og deltatt på Kirkesangfester og Korfestivaler flere steder i Norge og Danmark.

Kirkekoret er åpent for alle som er glad i å synge. Er det noen flere som har lyst til å bli med i et trivelig fellesskap, er det bare å ta kontakt med korets styreleder, Elisabeth Færden, eller korets dirigent, Synnøve Lassegård.